Schavemaker Schilders uit Assendelft, de vakman voor schilderswerkzaamheden en meer

Goed schilderwerk begint met een goed gesprek. In een vrijblijvende afspraak mag u al uw wensen en vragen met betrekking tot het schilderwerk, renovatie of verbouwing op tafel leggen. Doorgaans kunnen onze vakmensen u direct gericht adviseren over de mogelijkheden en/of oplossingen. Indien gewenst kunnen wij tevens een adviserende rol op ons nemen en met u meedenken over de juiste materialen, kleuren en combinaties. Al onze werkzaamheden staan in het teken van kwaliteit en vakkundigheid. Van tevoren krijgt u van ons een overzichtelijke offerte zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Voor iedere klus de juiste vakman

Wanneer wij aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat elk onderdeel van het project wordt behandeld door de juiste vakman. Vooral bij oudere panden komt er meer kijken dan alleen schilderwerk. Bij sprake van bijvoorbeeld houtrot zullen wij de juiste vakmensen inschakelen om dit te verhelpen. Daarna zullen wij met professionele precisie uw schilderwerk of wandafwerking voltooien; voor een lang houdbaar en bovenal mooi resultaat. 

 

Bekijk hieronder het ruime aanbod aan werkzaamheden bij Schavemaker Schilders.

Meer informatie over onze diensten? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel ons via 06-15 23 38 00 en maak een afspraak!

Buitenschilderwerk

Wij voeren buitenschilderwerk uit zolang het weer het toelaat. Wanneer u buitenschilderwerk laat uitvoeren door Schavemaker Schilders moet u denken aan lakwerk, beitswerk, betonwerk, staalwerk en alle voorkomende werkzaamheden buitenom. Naast een knappe uitstraling biedt goed buitenschilderwerk bescherming voor uw woning, pand of hekwerk.

Binnenschilderwerk

Het mooie van binnenschilderwerk is dat dit het gehele jaar door is uit te voeren. Bij binnenschilderwerk zijn we immers niet afhankelijk van weersomstandigheden. Het uiteindelijke doel is dat wij u een strak en fris resultaat opleveren. Bij grote muuroppervlakken maken wij gebruik van (latex) spuitwerk, hierdoor bespaart u veel tijd en geld.

Wandafwerking

Naast schilderwerk is wandafwerking een zeer belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij leveren en plakken alle soorten en types behang, vinyl en glasweefsel. Of het nu om een bestaande woning of om nieuwbouw gaat, graag zijn wij u bij al uw wandafwerkingen van dienst. Wij laten uw huis altijd schoon en opgeruimd achter. Zo kunt u direct genieten van het eindresultaat!

Wat kan Schavemaker Schilders voor u betekenen?

Of u nu een particulier of een ondernemer bent, een vereniging, school of woningbouwbeheerder: Schavemaker Schilders voert werk uit bij allerhande klanten en opdrachtgevers. Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-15 23 38 00, een e-mail sturen of het contactformulier invullen met uw vraag en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.